

Sunday, 10 November 2024

## UMA STRATEGY MEETING 2024

2025 Vision & the Road ahead

## **PROGRAM**

	Time	Duration	Program / Presentation	Presenter		
1.	07.30am		Arrivals			
2.	08.00am	30min	Breakfast			
3.	09.00am	5min	Official opening MC	MC: Abdulfattah Mohammad		
4.	09.05am	5min	Recitation of the Holy Quran	Sh Anas Yaghmour		
5.	09.10am	10min	Welcoming speech	Sh Shadi Alsuleiman		
PRESENTATIONS & UPDATES						
6.	09.20am	15min	UMA Centre 1. Centre 2. Café 3. Gym 4. Maintanence Feedback from Participants	Mohamad Charchouh		
7.	09.35am	15min	UMA Treasury Feedback from Participants	Masen Abuzolof		
8.	10.05am	25min	1. Religious Affairs     2. Sydney Islamic College (SIC)     Feedback from Participants	Sh Abdullah Chaabouh		

9.	10.30am	30min	<ul> <li>UMA Dawah Department:</li> <li>1. Brotherhood Division</li> <li>2. Social Services</li> <li>3. Youth Division</li> <li>4. Community Engagement Division</li> </ul>	Sh Omar Elghaz Omar Chaar	
			Feedback from Participants		
10.	11.00am	15min	BREAK		
11.	11.15am	20min	UMA Sisterhood: 1. Shura 2. Dawah Department 3. Youth Program Feedback from Participants	Sr Fatima Khalil	
12.	11.35am	15min	Marketing       Feedback from Participants	Abdulfattah Mohammad	
13.	11.50pm	20min	UMA Services:         1. NDIS         2. RTO         3. Home care Aged care         4. Future Project         Feedback from Participants	<ol> <li>Sr Lina Sari</li> <li>Asif Ahmed</li> <li>Mohamad Charchouh</li> <li>Sh Shadi Alsuleiman</li> </ol>	
14.	12.10pm	10min	2025 UMA Strategy Meetings and Structure Closing of the Meeting and Dua'a	Sh Shadi Alsuleiman	
15.	12.45pm	10min	Thuhur		
16.	01.00pm	Lunch			
		Your Family is invited and welcome to attend the Lunch			